Webinar: Barnet har fått ME eller long Covid – hva nå?

Sammen med Norsk Covidforening, inviterer ME-foreldrene til nytt åpent webinar for pårørende 20.3. kl 18–19.30! 

Kristian Sommerfelt er barnenevrolog jobber som overlege på Barneklinikken på Haukeland sykehus, med en bistilling som professor ved Universitetet i Bergen. Sommerfelt har en særlig interesse for barn og unge med ME/CFS, og har gjort seg kjent som en klar og tydelig stemme for å ta disse barna og deres erfaringer på alvor. De senere årene har han også blitt godt kjent med long covid.

I dette webinaret vil han først snakke litt generelt om både ME og long covid. Deretter går han inn på utfordringene for den som er syk og pårørende. Dette vil være både praktiske, emosjonelle og sosiale forhold. Det vil bli mulig å stille spørsmål mot slutten.

Webinaret retter seg primært mot pårørende til barn og unge med infeksjonsutløst sykdom, slik som ME og/eller senfølger etter covid-19. Fagpersoner, pårørende til andre aldersgrupper, og de som selv er pasienter vil også kunne dra nytte av webinaret.

Deltagelse er gratis, men krever påmelding. Åpent for alle interesserte. Medlemmer i de to foreningene vil få muligheten til å se selve seminaret i opptak, men da uten spørsmålsrunden.

Meld deg på her: https://events.teams.microsoft.com/…/71dc4a04-7e8f-4893…

Webinaret er en del av en serie for pårørende til barn og unge med postviral sykdom, som ME-foreldrene og Norsk Covidforening arrangerer i samarbeid. 

Vel møtt!

Dette innlegget ble publisert i Barn og unge med ME, Webinar, ME og Long Covid, Samarbeid med Norsk Covidforening og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *