Voices from the Shadows

Filmen  ‘Voices from the Shadows’ er nå tilgjengelig for gratis strømming ut året på Vimeo. Dette er en svært sterk film, og den er IKKE anbefalt for barn og unge med ME. Den er beregnet på voksne som ikke kjenner sykdommen.

Voices from the shadows

Filmen viser hvor farlig misforståelser og uvitenhet om sykdommen Myalgisk Encefalomyelitt, eller ME, kan være. Pasienter med mild eller moderat ME har blitt alvorlig syke på grunn av feilbehandling, hovedsaklig pga sammenblanding med andre tilstander og vage diagnosekriterier.

Mangel på forståelse av den forsinkede symptomøkningen som kommer etter overanstrengelser og overstimulering av den syke, og ME-pasientenes ekstremt lave kapasitet har ført til at mange pasienter har blitt ekstremt syke, kronisk og meget alvorlig. Det er svært få som kjenner det fulle symptombildet ved alvorlig ME og disse sårbare pasientene blir feildiagnostisert med såkalt «funksjonelle lidelser». I tillegg er det mange pasienter som lider av andre sykdommer med lignende symptomer som ME, som heller ikke får rett diagnose og behandling.

Del gjerne dette innlegget, men behold advarselen om at filmen IKKE egner seg for unge ME-pasienter, da det kan være svært skremmende for dem å se den.  Hjelp oss å hindre at filmen blir misbrukt.

Hvordan se filmen
Gå til https://voicesfromtheshadowsfilm.co.uk

Dette innlegget ble publisert i Dokumentar, Fakta om ME, Film om ME, Om feilbehandling og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

0 svar til Voices from the Shadows

  1. memhj sier:

    Reblogged this on ToTo NeuroImmunologisk Kurativ Behandling and commented:
    Til Info: ME-mammas Betroelser har skrevet ett innlegg som beskriver fremgangsmåte for gratis tilgang til å enedlig få sett dokumentarfilmen Voices from the Shadows. Mer informasjon om filmen kan du finne på facebooksiden: https://www.facebook.com/VoicesfromtheShadows?fref=pb&hc_location=profile_browser
    og mer detaljert i statusoppdateringen: https://www.facebook.com/VoicesfromtheShadows/photos/a.368978453189024.88011.113252708761601/714161568670709/?type=1 . På fb-siden finner du link til nettsiden.
    Jeg gjør oppmerksom på ar dette er innlegg ved bruk av «reblog»-funksjon, slik at resten av innlegget som jeg anbefaler finner du ved å trykke på hyperlinkene merket med blått eller nederst der det står original.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *