Ungdom

På denne siden samler vi enkelte bloggposter av ungdom med ME. Noen har egne blogger, mens andre enten ikke orker eller ønsker det av andre grunner. De får komme til orde her.

¤ Ung ufør med ME? Unge med ME ser ut til å ha større problemer med å få innvilget tillegget for Ung ufør. Dette ville en gruppe se nærmere på, og det de fant tyder på en diskriminerende praksis både i Nav og i Trygderetten.
¤ Kan du se meg nå? 17-åring om savn og ønsker.

¤ Åpent brev til Erna Solberg fra 17-åring med ME.
¤ Vil det være verdt det? En tekst som rører oss sterkt.

¤ Fagartikkel om ME i norsk Mange takk til Anna, en av «våre» ungdommer, som lar oss dele dette med våre lesere. Her er det meget gode resultatet av skoleoppgaven «skriv en fagartikkel om et helserelatert emne».

Foto: privat

Foto: privat

¤ Gode ord fra syk datter. Tusen takk til 16-åringen som skrev dette nydelige brevet til foreldrene sine, og som har tillatt oss å publisere det.

¤ Riktig informasjon, takk! Poden føler seg lurt, og mister både motivasjon og tillit til helsevesenet. (Skrevet av moren.)

¤ Martin (17) har skrevet brev til Kong Harald. Brevet er også underskrevet av 58 andre barn og unge med ME og har sitater fra mange av disse.

¤ ME på Supernytt 12. mai 2014. Karen på 12 år forteller om hvordan det er å ha ME.

¤ Kan noen hjelpe meg? ME-syke Randis søster synes det er vondt å ikke kunne hjelpe.

¤ Til alle behandlere. En 17-åring ba om hjelp til å formidle denne sterke teksten . Respekt! 17-åringens erfaringer bør få alle involverte til å reflektere over hvordan de behandler de yngste. Er det litt for lett å avfeie det de sier fordi de er så unge?

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *