Pokémon GO, ME-utgaven

I dag smakte morgenkaffen ekstra godt etter en god natts søvn. I går kveld dro min sønn og jeg på en liten biltur for å prøve Pokémon Go. Formen har gått opp og ned i lang tid, men nå hadde han overskudd og lyst til å bli med. Vi parkerte i sentrum og åpnet vinduene på bilen, fordi Di Derre hadde konsert i gågata.

Foto: Robert Couse-Baker

Foto: Robert Couse-Baker

– «Vi kan vel gå ut en tur, siden været er så fint?» sa sønnen min.

Vi gikk sammen gjennom gågata, hørte på «Rumba med Gunn» og smilte til hverandre. Han fant noen Pokémon mens «Jenter» startet opp. Vi nynnet og koste oss.

«Skal vi kjøpe is?» spurte jeg da vi nærmet oss kiosken. «Ja, det gjør vi!» sa han, og smilte slik han gjorde før han ble syk. Han kjøpte kuleis og jeg softis. Vi gikk tilbake til bilen. Jeg klarte ikke å la være å se på ham der han gikk – jeg følte meg så lykkelig og lett. Som en helt vanlig tur til byen med mamma og den fine, gode gutten.

Vi har lært å ta vare på de utrolig vakre øyeblikkene som plutselig oppstår når formen er i godlage. Dette var ett av dem, og jeg skal huske det som et av sommerens fineste øyeblikk. Før ville jeg ikke ha reflektert over en slik kort tur ut, men nå verdsetter jeg det som en liten skatt som jeg kan gjemme til senere.

Da jeg var inne hos ham senere på kvelden og sa god natt, så sa han: «Du mamma, det er ikke så ofte jeg sier det, men jeg er glad i deg.»

Fortsatt god sommer – ta vare på øyeblikkene!


Hilsen supermom og superhelten

Har DU tips til ME-vennlig Pokémon GO? Del dem gjerne i kommentarfeltet! 🙂

Husk å oppgi kilde hvis du deler uten lenke

Dette innlegget ble publisert i Barn og unge med ME, Personlig fra pårørende. Bokmerk permalenken.

0 svar til Pokémon GO, ME-utgaven

  1. Hanne-Live sier:

    Hei! Min datter har også ME og er Pocemon fan. Vi er så heldige at vi bor rett ved et Poke stop. Og siden hun ikke orker å gå så mye rundt, tok hun med sitteunderlag, te på termos, nistepakke og en kompis og satte deg utenfor i to timer i går. Hun brukte litt penger på å kjøpe «lure» (da dukker det opp Pokémon til henne og de som befinner seg i nærheten), Pokeballer og «incense» (da kommer det Pokémon til deg uansett hvor du er, så kan også brukes når du ligger i sengen). Hun brukte omtrent det samme som hun ville ha brukt på en kafé tur. Noen vil nok være imot å bruke penger på dette men for henne var det absolutt verdt det. Ville uansett dele det fordi min datter hadde så glede av det. 🙂

  2. Maria sier:

    Jeg fant ut at hvis jeg logger ut og inn flere ganger så brått dukker det opp nye pokemon..;) ellers får du ta deg en kjøretur med gutten, så kan han plukke opp masse baller han kan ha tilgode 🙂

  3. Kristine sier:

    Jeg har en søster med ME. Vi gjør det på den måten at jeg går å hun kjører på EL-sykkel på siden av. Veldig fin måte😂

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *