ME-fengselet

Stock image ID-100152424

Stock image ID-100152424

ME-fengselet er et fengsel med ca. 10-15000 innsatte i Norge. Hver og en har fått sin egen kropp som celle.

Her sitter ressurssterke mennesker i alle aldre innesperret, og felles for alle er at vi er uskyldig dømt. Noen er nettopp blitt satt inn, mens andre har vært her i over 25 år. Ingen vet hvor lenge de må sone eller om de i det hele tatt kommer ut igjen.

Men Nav og legene sier at nesten alle slipper ut igjen. Problemet er at vi ikke har sett så mange som har blitt løslatt.

Mange i samfunnet tror at vi har valgt å bli i dette fengselet. Sannheten er at hver og en lengter etter friheten. For oss er det frihet å kunne gå en tur uten å bli straffet for det. Det er å kunne gå i et bryllup uten å bli lagt på isolat i to uker etterpå. Og så videre og så videre.

Det som er positivt i dette fengselet, er at vi står sammen og støtter hverandre. Vi gir oss ikke og vi fortsetter å kjempe for frihet.

Jeg ønsker alle mine medfanger en fortsatt fin påske!

Av ME-syk mann

Red.anm: Også voksne menn rammes av ME, og her har en av dem lånt oss stemmen sin. Mange takk! Fengselet han beskriver, vil nok både unge og eldre ME-syke kjenne igjen.

Dette innlegget ble publisert i ME og merket med , . Bokmerk permalenken.

0 svar til ME-fengselet

  1. Johnny sier:

    Det føles noen ganger som et fengsel med denne sykdommen – jeg har jo så mange ting jeg skulle ønske jeg kunne gjøre og får nesten ikke gjort noe. Håper forskningen snart tar oss ett godt skritt framover så vi kan få behandling.

  2. Det føles virkelig som å være i fengsel ja!

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *