Et glimt inn i mørket

KKrisner m hodelykt – Det er så mye vi ikke vet. Men hvis én blir bedre av å løpe opp på et fjell, da heier alle. Hvis 100 blir bedre av antibiotika, blir det avfeid som placebo. Hun sukker.

Les Her var det en link, som ikke fungerer i dag Aftenpostens oppslag «Et glimt inn i mørket».

Mange takk til familien Krisner som nok en gang stiller opp og gir de ME-syke et ansikt. Vi vet at det er svært krevende.

Familien er en av to familier i dokumentarfilmen Sykt Mørkt, som vises på Kino Victoria i Oslo mandag 12.5. og som kan streames i to døgn.

Billetter til visning/stream finner du på Her var det en link, som ikke fungerer i dag www.syktmorkt.no.

Dette innlegget ble publisert i Dokumentar, Medieoppslag og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

0 svar til Et glimt inn i mørket

  1. hanneram sier:

    Dette er bare så forferdelig trist. Jeg gråt tårer i bøtter og spann, mens denne filmen rullet. Jeg gråt for de to sterke, tøffe menneskene som ofret så mye for å gi et blikk inn i deres verden. Jeg gråt for han jeg har liggende her hjemme hos meg selv. Og jeg gråt for alle de andre som ligger eller sitter rundt omkring i de 1000 hjem – både i Norge og i mange andre land. Men jeg tror at vi snart får se et håp for alle de ME-syke. Og jeg tror at mye av takken for det, da må sendes de som har våget å stå frem og stå på for denne tragiske men viktige saken <3

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *