Åpent brev til Erna Solberg

Hei, Erna Solberg!

Nå har de funnet ut så utrolig mye om ME/CFS enn det vi gjorde for bare noen få år siden, og vi vet nå at muligheten for å finne en mulig medisin er der. Vi har funnet ut at man kan se forskjell i blodet på en med ME/CFS og en frisk person med 100% sikkerhet, og har derfor kommet et stort skritt frem i forskningen. Så vi vil nok snart finne en medisin som funker men først må vi finne ut mer om dette med blodet, og for å kunne holde på med all denne forskningen så trenger de penger.

Frem til nå så er det vi med sykdommen, pårørende og folk som kjenner oss som lider av denne jævlige sykdommen som gir penger til forskning. Det er ganske trist og tenke på at det er vi som sliter med sykdommen som må betale for forskningen av vår egen sykdom, som om ikke vi sliter med nok! Vi sliter ikke bare med sykdommen vi har dårlig økonomi da vi ikke klarer å jobbe og må få intekt i fra nav, vi må kjempe for å bli trodd av samfunnet og vi må kjempe for å holde motet oppe.

Fra MillionsMissing 2019

Jeg håper at nå som den nye forskningen har kommet med dette store funnet, så kanskje flere åpner øynene for ME/CFS og begynner å bidra med penger. Slik at alle vi som sliter med denne helt sykdommen som også er kåret til den sykdommen som gir dårligst levevilkår kan bli fortest mulig friske! Akkurat nå er det ikke nok penger til at det kan gå så fort som det burde. Hadde forskerne fått mye høyere summer av staten en det dem gjør nå så har dem mer å gå på og vi kan få svar mye raskere!! Staten burde gi mer til forskning.

Så Erna!!

Du sier du har prøvd å løse pengeproblemet og problemet med mangel på hjelp, men du har nok umulig kjempet så hardt som det vi gjør hver jævla dag! Du har mer å gi, du har en stor påvirkningskraft og stemme så bruk den! Du sier du forstår oss som er syke, men hadde du virkelig gjort det da hadde du kjempet mye hardere for å hjelpe oss!!!

Brev til Erna Solberg

Så Erna!

Kan du være så snill å hjelpe oss med å bli fortere friske med hjelp av en medisin. Erna, kan du hjelpe forskerne med å få pengene dem trenger for å klare å forske frem den medisinen vi trenger fortest mulig! Jeg er dritt lei av å vente! Livet er på pause mens alt annet går videre, du mister venner, utdanning, jobb og du mister alt du noen gang har jobbet for, du mister hele livet ditt!

Men vi gir oss ikke, og det burde ikke du heller når det gjelder å jobbe for forskningen av ME/CFS og en bedre hverdagen for oss som sliter som mest! Vi jobber i mange år og hele livet for ME/CFS så da kan du jobbe noen uker/måneder for ME/CFS!!

Håper du forstår alvoret med sykdommen Erna!!

FUCK ME/CFS

Hilsen Mari Elise Borgersen 17år, ME-syk i 2 år.

#MillionsMissing #CanYouSeeMEnow

Dette innlegget ble publisert i Barn og unge med ME, Fra ungdom, ME, Om feilbehandling, Om hjelpesystemene og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *